DEVENTER – Onlangs is een vaste gast van Studio Perfect, Jan Gruben, aan alvleesklierkanker overleden. Jan was vaak in hun fietslessen te vinden en werd zeer gewaardeerd door medegasten. Van een aantal medegasten en de vrouw van Jan kreeg Studio Perfect het verzoek, om een spinningmarathon te organiseren waarbij de opbrengst gaat naar een stichting die onderzoek naar alvleesklierkanker doet. Natuurlijk hebben zij direct hun medewerking toegezegd! Zeker omdat deze ziekte veel mensen treft, zo is ook Elia Quentin getroffen door deze vreselijke ziekte.

Zondag 15 december a.s. gaat Studio Perfect de marathon organiseren. Ze organiseren dit samen met Desi Meulenberg en Menno Beukema. Ook hebben veel andere partijen al meegewerkt of hun medewerking toegezegd. O.a. Print.com, Deventer Ziekenhuis, Junior Kamer Deventer, Go Ahead Eagles en MKB Deventer zijn hier voorbeelden van. Het gaat dus groots opgepakt worden. Iedereen werkt belangeloos mee, waardoor de volledige opbrengst gaat naar de Stichting Casper, die zich inzet om ‘Overleven met Alvleesklierkanker’ mogelijk te maken.

Voor informatie en inschrijven verwijzen wij naar www.studioperfect.nl/stichtingcasper

Vorig artikelWeerbericht vrijdag 06 december: veel wind en natte dag
Volgend artikelWensboom op Brink dit jaar in teken van kindervakanties