DEVENTER – De wensboom van Lionsclub Deventer IJsselvallei staat voor de vijfde keer op de Brink tijdens het Dickens Festijn. Op 14 en 15 december kunnen bezoekers hun wenskaartje in de boom hangen. Motto is ‘Gun alle Deventer kinderen een mooie vakantie‘, want de opbrengst van de actie is dit jaar bestemd voor het DSV Vakantiekamp en de Havenkwartier Dagcamping voor kinderen .

Het DSV Zomerkamp van het Deventer Speeltuin Verbond biedt jaarlijks tientallen kinderen (6-12 jaar) die anders geen grootse vakantie vieren, een onvergetelijke vakantieweek in Nederland.
En in het Havenkwartier is Stichting Present voor dezelfde doelgroep stimulator van de Dagcamping: een camping waar kinderen welkom zijn voor een heerlijke vakantiedag.

Lions steunen goede doelen
De wensboom is één van de acties waarmee leden van de Lionsclub Deventer IJsselvallei geld inzamelen voor een goed doel. „In voorgaande jaren was het steeds een groot succes:, aldus president Sylvia Swennen. „We konden bijvoorbeeld Hospice De Winde nieuwe televisies bezorgen en dankzij de actie van vorig jaar konden G-wielrenners van de Zwaluwen naar de Special Olympics.“

Kaartje
Bezoekers kunnen op de Brink een kaartje kopen en eigen wensen in de boom hangen. Bezoekers (of hun kinderen) mogen dat zelf doen, maar leden van de Lionsclub zijn ook behulpzaam bij het ophangen.
De Lions staan op de Brink tijdens beide dagen van het Dickens Festijn: vanaf de opening tot het slot van de dagen.

Vorig artikel‘Samen Spinnen tegen Alvleesklierkanker’ bij Studio perfect
Volgend artikelSchoen- en Sleutel Meesters schenkt ruim 8.000,- euro aan bezoekers van de Voedselbank!