DEVENTER – Elke thuiswedstrijd van Go Ahead Eagles verenigen de Business Partners van de club het nuttige met het aangename in de Business Lounge(s) van De Adelaarshorst. Ze beleven voetbal, doen ongedwongen zaken en zijn onderdeel van het grootste zakelijke netwerk in de Stedendriehoek.

Het lidmaatschap van de Business Club van Go Ahead Eagles is voor elke onderneming een zakelijke verrijking. Bovendien is een beter moment om in te stromen niet denkbaar. Vanaf de eerstvolgende thuiswedstrijd tegen Almere City FC op zondag 12 januari 2020 kunnen bedrijven en ondernemers zich namelijk als (ander)halve Business Cardhouder aansluiten bij de Business Club van Go Ahead Eagles, die bekend staat om de grote onderlinge gunfactor onder de leden. Meerdere malen per maand komen Business Partners snel in contact met andere ondernemers tijdens wedstrijden en diverse Business Events. Bovendien profiteren zij van de exposure van Go Ahead Eagles als roemruchte voetbalclub.

Mag Go Ahead Eagles u binnenkort ook in De Adelaarshorst begroeten als nieuwe Business Partner? Voor vragen, nadere informatie of een volledig beeld van de mogelijkheden kunt u contact opnemen via commercie@ga-eagles.nl.

Vorig artikelRestaurant review: Marlin, wanna meet?
Volgend artikelAutomobilist verdwenen na ongeluk