Muziekvereniging Eendracht / Kerstconcert

Kom naar het kerstconcert van muziekvereniging Eendracht, met als thema “Het hele jaar Kerst”. Gedurende het hele jaar zijn er momenten waarin je ervaart dat er heel veel positieve dingen gebeuren. Ervaringen die mensen bindt, waarin we iets voor elkaar kunnen betekenen. Eendracht wil hier tijdens het kerstconcert op een muzikale wijze bij stilstaan en hoopt dat iedereen geïnspireerd wordt om volgend jaar de positieve trend vast te blijven houden.

Woensdag 18 december. Ichtuskerk, Holterweg te Colmschate, 19:30 uur. Entree: gratis.

 

 

Herdertjestocht in Bathmen

De wandeling door het centrum van Bathmen kan gestart worden tussen 17.30 uur en 18.30 uur vanaf Cultuurhuus Braakhekke. Het programma duurt ongeveer een uur. In de Dorpskerk wordt de tocht om 18.00 uur en 18.40 uur afgesloten. Bezoekers lopen door het centrum van Bathmen, waarbij onderweg op diverse plekken in het dorp het kerstverhaal wordt uitgebeeld met behulp van toneel, zang en muziek. Neem vooral een lampion of ander lichtje mee, zo maken we een sliert van lichtjes door het donkere Bathmen.

 Zaterdag 21 december. Startpunt: Cultuurhuus Braakhekke, Dorpsstraat 6A in Bathmen, 17:30 – 19:00 uur. Entree: gratis.

 

 

Deventer Vocaal Ensemble / A Festival of Lessons and Carols

Deventer Vocaal Ensemble brengt haar stadsgenoten in de kerststemming door het geven van een gratis toegankelijk (vrije gift na afloop) kerstconcert. Te horen zijn Engelse klassieke Christmas Carols. Bij een aantal Carols wordt het publiek uitgenodigd mee te zingen.

Zaterdag 21 december. Bergkerkplein 1, 20 – 22 uur. Entree: vrije gift.

 

 

 

 

 

Koopzondag

Laat je in Deventer verwonderen tijdens het winkelen in de pittoreske binnenstad door de authentieke straatjes en ontdek unieke winkeltjes, met vernieuwende en creatieve ideeën. Geniet bovendien van een lekker stukje taart bij een fijn koffietentje of een heerlijke sandwich bij één van de bijzondere lunchadressen.

Zondag 22 december. Deventer binnenstad, 12 – 17 uur. Entree: gratis.

Vorig artikelKerstmarkt in de Lebuinuskerk sfeervol en gezellig
Volgend artikelVoorbereidende werkzaamheden voor herinrichting wijk de Tjoenermarke