DEVENTER – Zaterdag 25 januari geniet je van een Bennie Bang, Nog Eendje of Lombokbok tijdens het Deventer Winterbier Festival. Acht Nederlandse speciaalbierbrouwers komen naar Fooddock om er een winters bierparadijs van te maken. Er kunnen ruim 40 bijzondere bieren geproefd worden.

‘De vorige twee edities van het Deventer Winterbier Festival waren beide echt een groot succes’, aldus initiatiefnemer Frank Hulscher. ‘We hadden vorig jaar zelfs ruim 1000 bezoekers. Dit jaar hebben we wederom prachtige brouwerijen in de line up, waaronder de Amsterdamse Bird Brewery, Lux Brewery uit Eindhoven en Hengelose Twentse Bierbrouwerij. Een fijne opwarmer voor de zomereditie die op 14 juni plaatsvindt!’

Naast de brouwerijen is er ook een gezellig, akoestisch, rock ’n roll duo om de sfeer er lekker in te houden. Ook maken de keukens van Fooddock gerechten die perfect bij de speciaalbieren passen. Het festival is gratis toegankelijk en vindt plaats op zaterdag 25 januari van 16:00 tot 22:00 uur in Fooddock. Alle informatie is te vinden op www.deventerwinterbierfestival.nl.

Vorig artikelWhittie blijft voor komende drie jaar Hoofd Opleiding GAE
Volgend artikelDaling WW-uitkeringen in Deventer achter bij landelijk gemiddelde