vrijdag, 12 juli 2024
FOTO: Bart Ros

Daling WW-uitkeringen in Deventer achter bij landelijk gemiddelde

DEVENTER – Uit cijfers van het UWV over het afgelopen jaar blijkt dat de afname van het aantal WW-uitkeringen in Deventer achter blijft bij het landelijk gemiddelde van 15%. De gemeente Deventer liet een daling zien van 10%.

Het aantal uitkeringen in Deventer was op december 2019 1562. In 2018 was dat 1745. 117 WW-uitkeringen gingen naar mensen onder de 27 jaar, van 27-50 jaar was dit 712 en bij 50-plussers werden er 733 WW-uitkeringen uitbetaald.

In de regio Stedendriehoek en Noordwest Veluwe blijkt Deventer op Putten na de minste daling in WW-uitkeringen te laten zien. De genoemde regio blijft iets achter qua daling van uitkeringen vergeleken met het landelijk gemiddelde. De daling is het sterkst in de schoonmaak, zorg, bouw en chemische industrie. FOTO: Bart Ros

Vorig artikel8 Nederlandse topbrouwerijen op Deventer Winterbier Festival bij Fooddock
Volgend artikelEvenementen 2020 …inDeventer! bekijk hier de halfjaar kalender
error: Content is beschermd!!!