DEVENTER – Inmiddels hebben al veel mensen hun weg gevonden naar een van de afslankstudio’s van Easyslim.nu. Ook in Deventer zit een studio van de afslank-hit. Leny du Burck is heel blij dat ze anderhalf aar geleden heeft besloten om een eigen studio te openen nadat ze zelf heel wat kilo’s is kwijt geraakt door deze formule. “Dagelijks zie ik mensen gelukkig en stralend de deur uitlopen, dat is toch prachtig?”, vertelt Leny.

Leny legt uit: “De klant komt eerst voor een intake waarbij we precies uitleggen hoe ons apparaat werkt en wat we verder kunnen betekenen. We luisteren naar wat de klant zou willen bereiken en wij vertellen hoe dit zou kunnen. Het is niet alleen het apparaat wat het werk doet. We bespreken wat en hoe iemand zelf zijn of haar eetpatroon kan aanpassen en stimuleren dat “de knop” omgaat. Ook hebben we een compleet maaltijd vervangende mix ontwikkeld: Easique®. Deze is helemaal afgestemd op de behandelingen met het apparaat en zorgt ervoor dat je alle benodigde voedingstoffen binnenkrijgt zonder veel Kcal. De keus is aan de klant, wat wil je bereiken? In welk tempo? Wat heb je er zelf nog voorover? Ook worden er veel voedingstips gegeven en heeft Easyslim.nu een eigen kookboek wat is afgestemd op hun behandelingen. “Het is het complete pakket van onze diensten en producten wat Easyslim.nu uniek maakt”, zegt Leny enthousiast.

Ook steeds vaker lees en hoor je verhalen van mensen die veel kilo’s zijn kwijtgeraakt middels een Gastric-bypass operatie, in de volksmond maagverkleining. Dat deze operatie niet zonder risico is, weten mensen vaak niet. Dat je vervolgens ook nog altijd moet oppassen wat je eet wordt ook vaak vergeten. Ook na deze operatie heb je “levenslang” en kun je nooit meer eten zoals vroeger. De meeste mensen kampen na deze operatie ook met loshangend vel. Om dit te verwijderen is vervolgens ook weer een operatie nodig die men vaak zelf moet betalen en hevige littekens achterlaat. Ook deze mensen kunnen bij ons terecht.

Bij de afslankstudio’s van Easyslim.nu wordt gewerkt met een geavanceerd apparaat dat werkt met ultrasound, elektrostimulatie en lymfedrainage. “Ons apparaat zorgt ervoor dat je snel in omvang kunt verminderen en dat bovendien je huid niet slap wordt, sterker nog: Zelfs de reeds slap geworden huid, wordt weer strakker”, aldus Leny du Burck.

Het is het totale aanbod dat deze methode uniek maakt en je de kans geeft je leven ten positieve te veranderen.

Kom het zelf ervaren: Maak een afspraak voor een eerste gesprek en behandeling van normaal € 89,- nu een Nieuwjaars aanbieding voor € 49,-.

Easyslim.nu Deventer

Keulensraat 11a-f ( gebouw IJsseldelta)

7418 ET Deventer

06-22782344

deventer@easyslim.nu

Gemiddeld verliest een klant 15 cm tijdens de proefbehandeling, dit is in te zien in de studio, conform de privacywet. Verlies je niet direct 4 cm? Dan betaal je niks!

Vorig artikelWeer Week van Gebed voor de eenheid van de Christenen
Volgend artikelMan steelt kar vol spullen bij Intratuin Deventer (video)