DEVENTER – Wat is er nou leuker dan samen met je kleintje muziek maken en zingen? Goed voor de band tussen ouder en kind, maar ook een leuke eerste kennismaking met muziek, zang, beweging en ritmes. Maar ook voor ouders: een leuke plek om andere ouders te ontmoeten, gezellig te kletsen of ervaringen in de opvoeding uit te wisselen.

Vanaf dinsdagochtend 28 januari start er een nieuwe serie Zingen met je kind bij het Leger des Heils.
Zingen met je Kind is voor kinderen van 0 t/m 3 jaar en begint om 09.30 uur. We maken eerst een uurtje muziek met elkaar, daarna is er ruimte voor ontmoeting onder het genot van een kopje koffie/thee en een gezond tussendoortje voor je kind.

Zingen met je Kind is een serie van zes ochtenden (eens in de twee weken). Ouders en kinderen kunnen aan de hele serie meedoen, of een paar keer aansluiten.

Zingen met je kind is een unieke kans om met je baby of peuter bezig te zijn en ervaringen uit te wisselen met andere opvoeders. Doe mee en geef je op!

  • De data: Dinsdagochtend 28 januari, 11 en 25 februari, 10 en 24 maart en 7 april 2020
  • Tijdstip: 09.30-11.00 uur
  • Kosten:  €3,- per kind, per keer of € 15,- voor de hele serie. Bij meerdere kinderen: €4,- per keer of €20,- voor de hele serie.

Wanneer:           Elke twee weken, vanaf dinsdag 3 september, 09.30 – 11.00 uur
Waar:                 Korpsgebouw van het Leger des Heils, Rijkmanstraat 26 (een zijstraat van de Brink)

Welkom!
Wil je je opgeven om mee te doen of wil je meer weten? Stuur dan een mailtje naar Ursula van Nieuwenhuijzen: ursula.van.nieuwenhuijzen@legerdesheils.nl

Vorig artikelColumn Sonja: Gewoon bijzonder of bijzonder gewoon
Volgend artikelLebuinuscafé in Deventer met advocaat Jan Vlug