DEVENTER – Kom uit je bubbel is het thema van het Lebuinuscafé dit seizoen. Iemand die er een meester in is om uit de eigen bubbel te komen is mr. Jan Vlug, de bekende strafrechtadvocaat uit Deventer. De advocatuur staat momenteel onder spanning en het is daarom extra boeiend om nader kennis te maken met deze stadsgenoot. Wat bezielt hem om dit werk te doen, wat geeft hem plezier en wat vindt hij zwaar? Dat zijn vragen die aan de orde zullen komen op zondagmiddag 26 januari. De Lebuinuskerk is open om 16.00 uur. Het interview met Jan Vlug begint om 16.30 uur. Daarna is er tot 17.30 uur volop gelegenheid voor het publiek om onze gast vragen te stellen. Toegang gratis. Vrijwillige bijdrage welkom.

Vorig artikelCursus samen zingen en praten over de opvoeding
Volgend artikelSport en bewegen voor 50+ers is van levensbelang!