DEVENTER – De inschrijving van teams voor het 85ste Leo Halle Schoolvoetbaltoernooi is gestart. Alle basisscholen in de gemeente Deventer hebben de inschrijfformulieren en wervende posters ontvangen. Inschrijven kan tot 15 februari.

De organiserende Deventer Schoolvoetbalcommissie koos dit jaar voor de dinsdag en woensdag (28 en 29 april) als speeldagen. Dat hangt samen met de Koningsdag die dit jaar op de maandag daags voor het toernooi valt. Ouders en kinderen hoeven daardoor niet te kiezen tussen Koningsdagfestiviteiten bezoeken of meedoen aan het toernooi: beide kunnen!

Meer weten over het Leo Halle Schoolvoetbaltoernooi en de inschrijving? Kijk op www.deventerschoolvoetbal.nl.

Vorig artikelNieuwe spelersbus geeft rood-gele geheimen prijs
Volgend artikelKunst- en natuurproject met leerlingen van de Cees Wilkeshuisschool