Ingezonden brief
Het Oranje Fonds organiseert de grootste vrijwilligersactie van Nederland: NL Doet op 13 en 14 maart 2020 samen met duizenden organisaties in het land, weer; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NL Doet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Doe je mee?

Ook wij van scouting WESTENENK zouden heel erg belang hebben bij vrijwilligers die ons op deze dagen Zouden willen en kunnen helpen.? Wij hopen vele vrijwilligers te mogen ontvangen deze dagen.

En zeggen wie niet waagt wie niet wint …..

We moeten onze buiten gevel aanzicht kant verven, houten stoeltjes/bankjes moeten geverfd worden. Afkitten van verschillende delen in keuken en We gaan een haardhout opslag timmeren buiten. En er moet flink schoongemaakt worden. Eigenlijk is Iedere bijdrage al welkom.

Wij zijn een vrijwilligersorganisatie en moeten het hebben van vrijwilligers en giften Of sponsoring en subsidies.  Én hopen met zulke mooie acties in Nederland vrijwilligers te mogen ontvangen.

Wilt u ons helpen dit tot een succes te maken.?

Lijkt het je leuk om een dagje te komen klussen met een gezellige lunch en leuke Mensen! En nieuwe contacten te maken.?

Geef je dan op via emailadres: cecilia@scouting-westenenk.Nl of via www.NLDoet.nl en zoek WESTENENK Deventer en geef je op.

U zou ons ontzettend helpen. Zodat wij in de toekomst ook kunnen blijven bestaan als scouting Westenenk  heel veel kinderen kúnnen laten opgroeien in onze organisatie.

Wij hopen u te zien op 13 of 14 maart 2020

Vorig artikelDe PvdA in Deventer kiest voor natuurinclusief bouwen
Volgend artikelVooruitblik wedstrijd GA Eagles vs. Almere City FC