DEVENTER – Na vele ongevallen op de kruising van de Amstellaan met de Snipperlingsdijk, meestal doordat een van de partijen door rood reed, werden er flitspalen geplaatst op de kruising. In de anderhalf jaar na de plaatsing gebeurden er geen ongevallen meer, maar 2 maanden geleden, vorige maand en dus maandagavond gaat het opeens toch weer mis.

Een auto die linksaf sloeg vanaf het Hanzetracé richting de Boreel kwam in botsing met een auto die rechtdoor reed vanuit het Go Ahead Eagles stadion richting de snelweg. De auto’s staan midden op de kruising en leveren daardoor aardige hinder op. Verkeer kan er wel langs, maar niet in alle richtingen afslaan. Beide auto’s worden afgesleept. Bij het ongeval zijn geen gewonden gevallen. (FOTO: Marc Roerink)

Vorig artikelGA Eagles versterkt zich met Soufyan Ahannach
Volgend artikelWeerbericht dinsdag 21 januari