COLMSCHATE – Op woensdag 29 januari is er weer een Samen Eten in De Kuip. De gerechten worden bereid door vrijwilligers van De Kuip. Voor de fijnproevers staat er stamppot boerenkool of hutspot op het menu. Met natuurlijk worst en speklapjes en een heerlijk toetje mag ook niet ontbreken, dit keer een vlaflip.

Voor een kleine vergoeding kunt u samen met andere buurtgenoten genieten van een heerlijke maaltijd. Wat denkt u van een echte Hollandse stamppot in de wintermaanden, Indische nasi of mosselen met frites? Ook een toetje ontbreekt niet. Schuif gezellig aan en kom Samen Eten in De Kuip! Meer weten informeer dan bij onze beheerder Jantina via 0570-651410 of info@de-kuip.nl.

Samen Eten begint om 17.00 uur en het eten wordt om 17.30 uur opgediend. Meld u aan in De Kuip aan de bar, 0570-651410 of via de website www.de-kuip.nlSamen Eten wordt mede mogelijk gemaakt door de enthousiaste vrijwilligers van De Kuip.

Vorig artikelTeam Regioverpleegkundigen officieel van start in regio Salland
Volgend artikelHet Vlier verplaatst eindexamengala: vroege vakantievierders de dupe