DEVENTER – De Vereniging Deventer Huisgenoten gaat in 2020 door met het Schrijverscafé bij het Kunstcircuit Deventer. Op vrijdag 17 januari om 14.00 uur geeft Annemarie Bakker de aftrap met een voordracht over de Deventer Boekenweek. Daarna is het woord aan de aanwezige schrijvers en dichters. Zij dragen verhalen of gedichten voor over het onderwerp ‘Lof der aardigheid’ of ‘Wat is er mis met aardigheid?’. Als er tijd over is lezen zij daarna voor uit eigen werk.

Deventer Boekenweek

Annemarie Bakker organiseert in samenwerking met het Kunstcircuit Deventer en vele andere organisaties de Deventer Boekenweek. Het thema van dit jaar is ‘Rebellen en dwarsdenkers’. Binnen dit thema zijn een aantal kleine en grotere evenementen in voorbereiding waarmee Deventer zich weer als Boekenstad presenteert. Ook het Kunstcafé op vrijdag 10 maart bij het Kunstcircuit staat volledig in het teken van de Deventer Boekenweek.

Meedoen?

Schrijft u zelf graag verhalen of gedichten? Misschien wilt u daarvan wel fragmenten met anderen delen? Dan is het Schrijverscafé iets voor u. Kom kijken, luisteren, voordragen en andere schrijvers ontmoeten op 17 januari 2020.

Het Schrijverscafé is elke derde vrijdag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur in het Kunstcircuit Deventer aan de Keizerstraat 70. De toegang is gratis. U kunt koffie/thee of een drankje kopen aan de balie van het Kunstcircuit. Er zijn leden van de Schrijfclub van Deventer Huisgenoten aanwezig om (ook) iets voor te dragen uit eigen werk.

Elk Schrijverscafé eindigt om 16.00 uur met een nieuwe schrijfopdracht. Hieraan meedoen is uiteraard niet verplicht maar waarschijnlijk wel leuk. De schrijfopdrachten uit de Schrijfclub zijn doorgaans prikkelend en uitdagend. Aanmelden is niet nodig.

U bent van harte welkom!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Deventer Huisgenoten, telefoon 06 – 5143 5595 of email info@deventerhuisgenoten.nl

Vorig artikelEvangelische gemeente Zoë PHH nodigt u uit!
Volgend artikelLevenloos Lichaam gevonden in Deventer woonwijk