COLMSCHATE – Gemeente Zoë PHH is een initiatief van Hans en Viviën Verschoor. Iedere woensdagavond om 20.00 uur en zondagmorgen om 10.00 uur houden wij diensten in het Titus Brandsmahuis. Wij willen een plek zijn waar iedereen terecht kan voor persoonlijk gebed. Mensen kunnen de woensdagavonden en de zondagochtenden vrijblijvend bezoeken.

De gast prekers in januari zijn:

Zondag 12 januari om 10.00 uur wordt er speciale inzegeningsdienst gehouden. Hans en Viviën Verschoor worden door Jan Zijlstra ingezegend. In de samenkomsten van Jan Zijlstra van Wings of Healing hebben we velen, genezen en verlost zien worden door de kracht van Jezus Naam. Mensen worden genezen van ziekten en kwalen.

Op woensdag 15 januari om 20.00 uur zal Rebecca Des Santos vertellen over haar werk in Brazilië. Zo helpt Bec On A Mission kinderen op straat in Brazilië.  Rebecca woont in het Rescuehouse van Jeugd met een Opdracht. Wil je Rebecca ondersteunen? Dat kan, https://www.beconamission.com/

Op vrijdagavond 17 januari om 20.00 uur zal Alexander Stekelenburg een gebedsavond houden. Zie ook www.alexanderstekelenburg.com.

U bent van harte welkom om deze diensten bij te wonen in het Titus Brandsmahuis, naast station Colmschate. Adres: Titus Brandsmaplein 2, Deventer.

Voor meer info: Hans Verschoor 06-22213913

Vorig artikelD.V.V. Go-Ahead bouwt door aan talentvolle jeugdafdeling
Volgend artikelSchrijverscafé Deventer Huisgenoten bij Kunstcircuit