DEVENTER – Dagelijks worden er pakketjes bezorgd bij Go Ahead Eagles. Het ene is wat omvangrijker dan het andere en de inhoud ervan wordt uiteraard pas duidelijk zodra het pakketje wordt geopend. Vorig jaar kreeg Go Ahead Eagles een wel heel bijzonder én omvangrijk pakket. Of beter gezegd: een bijzonder cadeau.

Team Facilitair ontving van de Supportersvereniging van Go Ahead Eagles een zeer bruikbaar geschenk. Een cadeau waar de club heel erg blij mee is: een industriële hogedrukreiniger om de tribunes van De Adelaarshorst schoon te maken.

Go Ahead Eagles wil de Supportersvereniging heel erg bedanken voor dit gebaar en zal er alles aan doen om de supporters de komende maanden te voorzien van stoeltjes die er spic en span uitzien!

Vorig artikelAuto en meubels in vlammen op: vermoedelijk brandstichting
Volgend artikelTuinmani viert 20-jarig bestaan