DEVENTER – Tuinmani bestaat dit jaar 20 jaar en viert dit met een speciale jubileumweek van maandag 6 t/m zondag 12 januari 2020. Gedurende deze week zijn er veel jubileumaanbiedingen en kunnen bezoekers smikkelen bij de poffertjeskraam. De Tuinexperts van Tuinmani verzorgen succesvol bijna alles voor in de tuin, behalve het groen. Bestrating, veranda’s, tuinkamers, houtoverkappingen, terrassen of diverse typen schuttingen alles is mogelijk van bestelling tot plaatsing. Tevens zijn de producten los verkrijgbaar voor de doe-het-zelver. Ook in tuintegels, tuinmeubilair, speeltoestellen en hot-tubs biedt Tuinmani een uitgebreide keuze.

Ronald van Berkum, eigenaar van TuinMani is trots op waar hij nu staat met zijn bedrijf. “In 2000 zijn wij ontstaan vanuit Berkum Beton en inmiddels uitgegroeid tot een begrip voor onze sector in de regio Deventer en omgeving. In 2009 pasten we onze naam aan naar TuinMani omdat dit beter past bij ons uitgebreide assortiment aan producten en diensten. Dit assortiment hebben we de afgelopen jaren flink uitgebreid. Door de verhuizing naar de Revalstraat in 2014 kregen we ook de ruimte onze producten nog beter te presenteren.

Zo zie je in onze showroom compleet ingerichte veranda’s, blokhutten en overkappingen. Onze klanten willen we graag zoveel mogelijk inspiratie laten opdoen. Tuinmani biedt een totaalpakket aan haar klanten. Buitenleven wordt steeds populairder en mensen gebruiken hun tuin ook steeds meer als leefruimte. Een veranda waar je ook lekker televisie kunt kijken of een gezellige tuinhaard om zo lang mogelijk buiten te zitten. Niets is ons te gek, die aansluiting voor de tv of meedenken over een oplossing voor een groot bouwwerk. De tuinexperts van TuinMani regelen het allemaal.

Tijdens de actieweek is TuinMani ook op vrijdagavond en zondag 12 januari open. Kijk voor alle info op de website.

Vorig artikelSupportersvereniging schenkt bijzonder cadeau
Volgend artikel16 januari gratis inloopspreekuur Gilde-Seniorweb