DEVENTER – De politie is op zoek naar de twee daders van een gewapende beroving, op een vrouw in de buurt van de Claes Jansz Visscherstraat in Deventer op maandagochtend. Er is ook een Burgernetmelding uitgegeven. Achter een woning is een vrouw overvallen door twee mannen, die een steekwapen bij zich droegen. De daders wisten een geld buit te maken. Om hoeveel geld het gaat, is niet bekend. De daders zijn vermoedelijk tussen de 20 en 25 jaar, van wie er één donker- en de ander lichtgetint is. De donkergetinte man draagt een lichtgrijze joggingbroek, de lichtgetinte man draagt donkere kleding. De vrouw raakte lichtgewond. Ze is voor controle naar het ziekenhuis gegaan. De politie geeft aan dat de zaak zo vers is dat er geen verdere informatie beschikbaar is.

Vorig artikelKoninklijke onderscheiding voor Diepenvener Jaco Remmelink
Volgend artikelHet Stormink bereidt zich voor op de IJsselloop