DEVENTER – Op de kruising van de Deventerweg met de op- en afrit van de A1 richitng Apeldoorn vond zaterdagavond even na 23 uur een forse aanrijding plaats. Een Renault met daarachter een aanhanger kwam op de kruising in botsing met een BMW.

Wie waar vandaan kwam is nog onduidelijk, maar de BMW boorde zich in de zijkant van de Renault, waardoor de aanhanger in tweeën brak en wegschoot. Op de aanhanger lag een groot kunststof vat, deze vloog door de klap van de aanhanger af en belandde enkele meters verderop in de berm. De BMW eindigde op een taludje naast de oprit.

Wonder boven wonder raakte er niemand gewond. De beide auto’s zijn met forse schade afgesleept en ook voor de restanten van de aanhanger en de lading moest een berger komen. De oprit naar de A1 richting Apeldoorn was vanwege de afhandeling van het ongeval ruim anderhalf uur afgesloten. Ook moest tijdens de berging de Deventerweg even worden geblokkeerd, wat al snel tot een opstopping van tientallen auto’s leidde. (Bron: Hanzestad.nl)

Vorig artikelPotgrondactie DSC Handbal voor inwoners Diepenveen
Volgend artikelDe 2e Wandelvierdaagse Deventer staat in het teken van 75 jaar vrijheid