SCHALKHAAR – Na een zeer geslaagde ledenavond van februari, waarin wij onze burgemeester Ron König en stadstroubadour Maarten van Veen mochten ontvangen, staat er weer een nieuwe maand voor de deur. Op 11 maart gaan een aantal leden samen naar een workshop bloemschikken bij een bloemenwinkel in Schalkhaar.

Op de ledenavond van 18 maart komt Henk Spit uit Diepenveen ons alles vertellen over imkeren, de honingbij en de productie van honing. Aan het eind van de avond kan ieder honing kopen uit de pastorietuin van Diepenveen. Het bestuur hoopt op weer een gezellige avond.

In het afgelopen jaar is het aantal leden gegroeid naar 99! Wilt u ons 100e lid worden? Indien u geïnteresseerd bent, kunt u een keer een ledenavond bezoeken. Neem daarvoor contact op met het bestuur via zijactiefschalkhaar@hotmail.com.

Vorig artikelColumn Erik Langs de Lijn: Vlagsignaal
Volgend artikelWij zijn eindelijk weer eens jarig op 29 februari