vrijdag, 19 juli 2024

Auto en bus regeling uitwedstrijd GA Eagles tegen MVV

DEVENTER – Go Ahead Eagles speelt a.s. zondag 16 februari 2020 de uitwedstrijd tegen MVV. Aanvankelijk kon dit duel alleen bezocht worden met een busregeling. Na overleg tussen alle betrokken partijen is er dinsdag alsnog besloten tot een auto-/busregeling voor club- of seizoenkaarthouders van Go Ahead Eagles.

Het duel in Maastricht begint om 14:30 uur. Er zijn in totaal 450 kaarten beschikbaar voor de supporters.

Autoregeling
Er is een nieuwe regeling voor het kopen van autokaarten. Degene die de auto bestuurt, koopt een kaart voor het vak ‘parkeren uitwedstrijd’. Als je meereist koop je een kaart voor het vak ‘auto’. In beide gevallen dient het kenteken van de auto waarmee je reist te worden beschreven. 

Busregeling
Kaarten kopen kan via de website. De kaartverkoop loopt nog tot donderdag 13 februari 12.00 uur. Na aanmelding volgt er informatie over het opstappen via de e-mail.

Meer informatie is te lezen op de website van Go Ahead Eagles.

Vorig artikelWeer brandt er een auto in Deventer
Volgend artikelNieuwe Kinderbeurs XXL in Zutphen in volle voorbereiding
error: Content is beschermd!!!