ZUTPHEN – Op 1 maart is Zutphen een geweldig evenement voor jonge gezinnen rijker. De grootste en gezelligste kinderbeurs van Nederland is dan te vinden in evenementenlocatie Hanzehal in Zutphen. De Kinderbeurs XXL was na het geweldige succes in november 2019 in De Scheg in Deventer op zoek naar een nieuwe locatie die beter bereikbaar is en meer uitbreidingsmogelijkheden biedt. De organisatie heeft met de Hanzehal een mooie nieuwe plek gevonden die al jaren vele bezoekers trekt met diverse beurzen en evenementen.

De KinderbeursXXL is sinds 2011 een begrip in de wijde omgeving van Hilversum, Amsterdam, Den Bosch en Schiedam. Zoveel kramen bij elkaar met leuke betaalbare items trekt altijd een groot publiek. Duurzaam inkopen is ook steeds belangrijker voor de bewuste consument van tegenwoordig. En de verkopers verdienen zo simpel wat bij met de spullen uit de kleding,-of speelgoedkast van de kinderen. Naast tweedehands items zijn er ook nieuwe items te vinden. Een aantal webshops, outletstores, lokale kledingwinkels en zelfs ontwerpers zijn aanwezig. Voor hun is de beurs naast een extra verkoopmoment ook een mooie gelegenheid tot promotie van hun bedrijf.

De beurs in Zutphen telt maar liefst 150 kramen met tweedehands én nieuwe (merk)kinderkleding en speelgoed voor kids van 0 tot 10 jaar. Nergens anders vind je zoveel aanbod bij elkaar! Er zijn nú nog beursplaatsen beschikbaar, al gaan de reserveringen wel erg hard.

Wil je ook simpel wat bijverdienen of gezellig en voordelig inkopen doen voor de kids? Info, sfeerfoto’s en tickets zijn te vinden via www.KinderbeursXXL.nl

De beurs is op zondag 1 maart geopend van 10.00 tot 14.00 uur. Een beursplek huur je al vanaf €26,50. De bezoekersentree bedraagt in de online voorverkoop € 2,50 inclusief €25 aan kortingscodes van bevriende kinderwebshops. Aan de kassa is een kaartje € 3,50 en kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Parkeren is gratis.

Vorig artikelAuto en bus regeling uitwedstrijd GA Eagles tegen MVV
Volgend artikelWeerbericht donderdag 13 februari