Vrouwvriendelijke sportschool opent de deuren voor nieuwsgierige dames   
DEVENTER – Voor iedereen die nu wel eens wil weten wat het verschil is tussen Curves en een ‘gewone’ sportschool, organiseert Curves Deventer een open dag op woensdag 26 februari en zaterdag 29 februari van 9.00 – 13.00 uur. Tijdens de open dag wordt uitgelegd wat het geheim van Curves is en wordt informatie gegeven over het unieke trainings- en voedingsprogramma. Ook kan er kennis gemaakt worden met de 30-minuten work-outs en staan deskundige coaches van Curves Deventer klaar om alle vragen te beantwoorden.

De Curves workout is een combinatie van cardio en krachttraining, gevolgd door een stretchprogramma. Breng je lichaam in vorm door steeds sterker te worden en je flexibiliteit te verbeteren. Ongeacht of je wilt werken aan je conditie, sterker wilt worden of afvallen. Curves helpt jou je doelen te bereiken!

Voeding
Curves biedt haar leden de mogelijkheid om een bewegingsprogramma te combineren met een voedingsprogramma: Curves Complete. Wie een gezonde voeding en beweging combineert, boekt namelijk een beter resultaat.

Snel de knoop doorhakken loont de moeite, want als je besluit lid te worden tijdens de open dag betaal je GEEN inschrijfgeld en sport je de eerste maand GRATIS. Je vindt ons aan het Piet van Donkplein 1 (de Scheg) 0570-517074 en aan de Diepenveensweg 159 (de Heuvel)  0570-210277 te Deventer.

Vorig artikelWeerbericht donderdag 20 februari
Volgend artikelNachtelijke werkzaamheden A1 bij toe- en afrit Deventer-Oost