DEVENTER – Maandag 24 februari en dinsdag 25 februari worden ter hoogte van de op- en afrit Deventer-Oost de betonnen fundering voor portalen over de weg geplaatst.

Maandag 2 maart en maandag 16 maart wordt de bestaande betonnen fundering van een aantal portalen geplaatst die verplaatst moeten worden vanwege de weg uitbreiding. Deze werkzaamheden vinden plaats in de nacht vanwege de veiligheid voor het verkeer.

Op sommige plaatsen moeten onder de betonnen fundering voor de portalen heipalen komen. Dit is nodig vanwege de opbouw van de bodem. Het heien van deze palen vindt plaats vanaf de A1. Om de veiligheid voor het doorgaande verkeer en onze mensen te waarborgen sluit men de rechter rijstrook tijdelijk af. Om de hinder voor weggebruikers te beperken, mag dat alleen ’s avonds en ’s nachts. Op de betonnen funderingen plaatst men portaalpoten voor de matrixborden boven de weg. Op een later moment monteert de aannemer tussen de portaalpoten de liggers waaraan de borden komen.

Heiwerkzaamheden
De heiwerkzaamheden voor de betonnen fundering vinden plaats in de avond en nacht van maandag 24 februari en dinsdag 25 februari bij de op- en afrit Deventer-Oost. Dit gebeurt tussen 19.30 uur en 06.00 uur.

Sloopwerkzaamheden
De sloopwerkzaamheden van de bestaande fundering vinden plaats maandag 2 maart ten oosten van de afrit Deventer-Oost en maandag 16 maart tussen de afrit Deventer en de afrit Deventer Oost. Dit gebeurt tussen 20.00 uur en 05.00 uur.

Tijdens de werkzaamheden kunnen omwonenden geluidshinder ervaren. Omdat de werkzaamheden in de avond en nacht plaatsvinden waarin weinig omgevingsgeluiden te horen zijn, is het mogelijk dat ook op wat grotere afstand van de A1 het geluid van deze nachtelijke werkzaamheden hoorbaar is.

Om tijdens de hei- en sloopwerkzaamheden de veiligheid voor het doorgaande verkeer en de wegwerkers te waarborgen, sluit men de rechter rijstrook tijdelijk af. Dit gebeurt op 24 en 25 februari en 2 en 16 maart ’s-avonds en ’s-nachts tussen 19.30 uur en 06.00 uur om de hinder voor weggebruikers te beperken.

Vorig artikelCurves Deventer organiseert open dagen
Volgend artikelDeventer bedrijf verkoopt al 6 jaar landelijk radioreclame