DEVENTER – Je zou het niet verwachten van een bedrijf uit Deventer. Landelijk radioreclame inkopen en commercials produceren. Het Deventer bedrijf Lokaleradioreclame.nl doet dit al vanaf 2013 door heel Nederland. “Het is begonnen met een éénvoudige website, vertelt Jeroen, eigenaar van Lokaleradioreclame.nl. Maar na anderhalf jaar belde Nefit/Bosch op en vroeg of wij ook landelijk radioreclame konden inkopen en produceren voor hun najaarscampagne. “Ik gaf aan bij de commercieel directeur dat wij dat konden. Had het nog nooit zo groot gedaan, maar je moet ergens beginnen. In totaal moesten we 89 lokale radiostations radioreclame inkopen”, aldus Jeroen.

Met een post op Linkedin over deze campagne belde er een week later nog een landelijk bedrijf, of wij voor hun hetzelfde konden regelen. Ook dat hebben we gedaan. Daarna volgde Dunlop banden met een campagne en vele meer.

Tijdens vakantie regelen we ook alles
Toen ik in 2016 in de bus zat onderweg naar de luchthaven kreeg ik een mailtje van een bedrijf uit Duitsland, Bosch gereedschappen. De commercieel directeur mailde of wij ook YouTube filmpjes konden inspreken. Het bedrijf heeft wereldwijd instructie filmpjes op Youtube staan. Filmpjes over hoe je een deur afhangt of verstek zaagt. Deze filmpjes zijn in het Engels, Duits en Frans ingesproken. Hij wilde alle filmpjes in het Nederlands en Vlaams ingesproken hebben. “We hebben zo onze contacten, en ik appte een voice-over die voor Q-music België werkt en vroeg of hij snel een stem voorbeeld kon mailen, zo dit ik dit ook bij een voice-over van Q-music Nederland. Voordat ik het vliegtuig in stapte was alles geregeld. Das ist sehr schnell erledigt mailde hij terug”, vertelt Jeroen.

Korte lijnen, goeie producties en de juiste contacten zijn belangrijk. Tegenwoordig kopen we voor iedereen die dit wil lokale radioreclame in en produceren we ook zelf de spotjes. Kijk ook eens op www.lokaleradioreclame.nl 

Vorig artikelNachtelijke werkzaamheden A1 bij toe- en afrit Deventer-Oost
Volgend artikelLange file op N348 door kop-staartbotsing