DEVENTER – Begin 2020 heeft Grey Moon Tattoo haar deuren geopend in de Nieuwstraat in Deventer. Deze tattooshop richt zich op het plaatsen van handpoke tatoeages.

Handpoke tattoeages worden niet met een elektrische naald maar volledig met de hand geplaatst. Dit is de traditionele ambachtelijke wijze, hoe het tatoeëren is ontstaan. Stip voor stip wordt de tatoeage handmatig gezet. Dit geeft handpoke tatoeages een heel ander effect dan machinaal gezette tattoos.

Het proces van handpoke tattoos is langzamer dan machinale tatoeages. Hierdoor zijn de tattoos zachter voor je huid. Ook genezen handpoke tattoos over het algemeen sneller. Daarnaast hebben handpoke tatoeages vaak een organisch ogende stijl. Iets wat geheel
bij de stijl van Grey Moon Tattoo past.

Sommige mensen ervaren het zetten van een handpoke tattoo als iets meditatiefs. Hierdoor kan het een mooi ritueel en een echte beleving zijn om een tattoo te laten zetten. Bij Grey Moon Tattoo kan het plaatsen van een tatoeage dan ook worden gedaan met een bijbehorende meditatie ceremonie of ritueel.

Een deel van de Grey Moon Tattoo shop is een art gallery. Kunst van verschillende lokale kunstenaars hebben hiermee een mooi plekje in de shop gekregen. De inspiratie van de kunst dat wordt verkocht in de shop ligt veelal in de natuur en spiritualiteit.

Op donderdag 20 februari opent Grey Moon Tattoo haar deuren op de Nieuwstraat 67. Iedereen is uitgenodigd om binnen te lopen tussen 11:00 tot 21:00. De hapjes en drankjes staan dan klaar en het is mogelijk om dan de handpoke tattoo artiesten en artiesten van de kunst uit in de art gallery te ontmoeten. Direct een tattoo laten zetten? Om de opening te vieren is er de mogelijkheid om op deze dag een kleine maan flashtattoo te laten zetten voor € 25.

Vorig artikelVerloting van prijzen win actie GA Eagles aanstaande woensdag
Volgend artikelDode gevonden in woning in Diepenveen