DEVENTER – Over tweeëneenhalve maand viert Go Ahead Eagles dat de club 100 jaar aan de Vetkampstraat speelt. En wie iets te vieren heeft, die trakteert! Dat doen we ook door middel van geweldige prijzen uit de prijzenpot van onze winactie, waarvoor mensen zich tot gisteren konden aanmelden. Aanstaande woensdag wordt de verloting verricht.

Dat de winactie zich in een grote populariteit mocht verheugen, hebben we geweten. De  afgelopen zestien dagen ontvingen we ruim 5.000 aanmeldingen voor de grootste winactie uit de clubgeschiedenis van Go Ahead Eagles. Vandaag en morgen benut Go Ahead Eagles om dit fantastische aantal aanmeldingen te verwerken. En dan op woensdagochtend… de verloting! Wie gaan er met de prijzen vandoor?

Vorig artikelDuurzaamheid kust stadsmarketing
Volgend artikelEerste handpoke tattoo shop van Deventer opent haar deuren