DEVENTER – De live finale van Wie is de Mol? is voor de derde keer op rij te zien in de bioscopen van Vue. Vanwege het grote succes van de voorgaande jaren is de finale dit keer in nog meer bioscopen te zien. Vue vertoont de ontknoping van Wie is de Mol? op zaterdag 14 maart in veertien vestigingen, waaronder de vestiging in Deventer op het Boreelplein.

AVROTROS-leden hebben voorrang op de kaarten en kunnen van 11 februari tot en met 26 februari tickets bemachtigen via de website. Vanaf donderdag 27 februari zijn de kaarten voor iedereen verkrijgbaar via de website van Vue.

Wie is de Mol? finale bij Vue
Tickets voor de live finale van Wie is de Mol? zijn te koop via de website van Vue. Al voor €6,- kunnen liefhebbers van het programma de ontknoping bekijken op het grote doek. Van 10 februari tot en met 7 maart organiseert Vue verschillende acties rondom de finale van Wie is de Mol? via de sociale kanalen. Dit jaar is de live finale te zien bij de volgende vestigingen: Alkmaar, Amersfoort, Apeldoorn, Deventer, Den Bosch, Eindhoven, Hilversum, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen Plein, Purmerend en Vlaardingen.

Vorig artikelIJsselloop zet zich in voor opknappen kinderkamers
Volgend artikelWeerbericht dinsdag 11 februari