vrijdag, 12 juli 2024

Ideeënmarkt voor gemeenteraad op woensdag 15 april

FOTO: Gemeenteraad Deventer

DEVENTER – De gemeenteraad organiseert op woensdag 15 april 2020 van 19:00 tot 21:30 een ideeënmarkt in het stadhuis. Op deze markt kan iedereen die in Deventer woont, werkt of actief is, ideeën en plannen voor de stad onder de aandacht brengen van de raadsleden. Dit kan over elke onderwerp gaan.

In gesprek
De gemeenteraad vindt vooral het contact met bewoners belangrijk. Samen zijn we verbonden aan Deventer en de raad spreekt graag met u over waar (extra) aandacht voor nodig is. Daarom wil de gemeenteraad ook dit jaar een ideeënmarkt organiseren.

De raad brengt uw idee verder
Spreekt een idee voor de stad aan, dan kunnen raadsleden dit idee adopteren. Hiervoor stellen zij samen met de initiatiefnemer een motie op die de politieke partij indient bij de raad-behandeling van de voorjaarsnota op 24 juni. 

Tijdens de derde editie in 2019 werden 12 ideeën gepresenteerd. Raadsleden brachten vijf ideeën verder door de initiatiefnemers te verbinden, een ambassadeursrol op te pakken of opdracht te geven voor vervolgonderzoek naar de mogelijkheden. 

 

Heeft u een idee voor Deventer? 

Heeft u een idee hoe Deventer nóg beter, aantrekkelijker, veiliger of groener wordt? Meld u voor 6 april bij de griffie via griffie@deventer.nl of telefoonnummer 0570 69 3232. 

Kijk voor meer informatie op de website van Deventer.

Vorig artikelVeel variatie bij nieuwbouw in Okkenbroek
Volgend artikelMore Music Orkest en Popkoor KGC samen op het Deventer Open Podium (DOP)
error: Content is beschermd!!!