DEVENTER – Tijdens de 35ste editie van het Deventer Open Podium op zondag 1 maart a.s. zal het More Music Orkest met Popkoor KGC (Koor Groot Colmschate) de zaal op stelten proberen te zetten. Met zo’n 80 enthousiaste mensen op het podium staan we die middag samen garant voor muzikaal spektakel van de bovenste plank in de grote zaal van de Deventer Schouwburg.

Na ons succesvolle najaarsconcert “De Magie van Muziek” op 16 november jl. in de tot de nok toe gevulde zaal “Ons Centrum” in Okkenbroek en het uitstekend bezochte swingende kerstconcert in de Sint Nicolaaskerk in Lettele op 13 december (zie foto) zijn we nu druk bezig ons voor te bereiden op het DOP, een evenement waar amateurverenigingen en groepen zich presenteren aan het grote publiek.

Het More Music Orkest trapt om 13:00 uur af en neemt u mee in een swingend muzikaal avontuur met de “Pinball Wizard”, de gedenkwaardige hit van de Britse rockband “The Who” en een van de best herkende nummers uit de geschiedenis van de rockopera. Vervolgens spelen we het gevoelige en uitermate populaire chanson “La Vie en Rose” wat iedereen kent door de grandioze vertolking door Édith Piaf.

Samen met Popkoor KGC brengen we vanaf 14:30 uur een tweetal nummers waaronder het bekende “Mother Earth”, waarin rustige passages en koor worden afgewisseld met bombastische gedeelten, waarbij het orkest een ware muur van geluid optrekt. Dit nummer, zowel instrumentaal als vocaal, een belevenis van jewelste is een van de bekendste hits van de symfonische metal band “Within Temptation”.

Vervolgens vertolken we samen de soundtrack van de populaire film Beverly Hills Cop met Eddie Murphy, “The Heat is On”, destijds gezongen door Glenn Frey. En dat het er inderdaad heet aan toe kan gaan laten wij u samen met KGC horen.
Tot ziens in de Deventer Schouwburg op zondag 1 maart waar we er met z’n allen een onvergetelijk mooi muzikaal avontuur van gaan maken. Het More Music Orkest en Popkoor KGC spelen in de grote zaal.
Toegang is gratis.

Voor updates, zie onze website www.moremusicorkest.nl en de Facebook pagina van het “More Music Orkest.
Voor meer informatie Willem Poterman – 06 1203 5376

Vorig artikelIdeeënmarkt voor gemeenteraad op woensdag 15 april
Volgend artikelLHBTIQ- feest Fabulous in de Fermerie