DEVENTER – Op donderdag 12 maart (19.00 – 21.00 uur) opent het Zone.college Deventer haar deuren voor toekomstige mbo-studenten. Ze kunnen tijdens de voorlichtingsavond kennis maken met studenten en docenten van de mbo-opleidingen Dierenartsassistent paraveterinair en Dierverzorging (niveau 3 en 4).

Studenten die kiezen voor een opleiding in Deventer kiezen voor persoonlijk contact, veel praktijk, goede faciliteiten en aandacht voor vakmanschap. De groene sector biedt bovendien vele banen, op verschillende niveaus en in diverse branches.

Geïnteresseerde studenten kunnen zich via de website www.zonecollege.nl inschrijven voor de voorlichtingsavond.

Vorig artikelNieuwe beiaardier voor de carillons in Bathmen en Deventer
Volgend artikelCo­ro­na­vi­rus! De­ven­ter Zie­ken­huis is er op voor­be­reid