DEVENTER – Vanwege de uitbraak van het coronavirus neemt het Deventer Ziekenhuis extra voorzorgsmaatregelen: ze schudden geen handen, patiënten mogen maar maximaal 1 bezoeker per bezoekuur ontvangen. Bovendien verzoeken zij u niet naar het Deventer Ziekenhuis te komen wanneer u verkoudheidsklachten of griep heeft.

In het Deventer Ziekenhuis doen we er alles aan om patiënten en medewerkers te beschermen tegen het coronavirus. Daarom nemen drie belangrijke maatregelen voor bezoek aan ons ziekenhuis:

  • Per patiënt mag er maximaal 1 bezoeker per bezoekuur komen. Let op: met meer dan een persoon naar het ziekenhuis komen en dan om beurten in naar binnen gaan mag dus ook niet. Deze regel geldt niet voor ouders van opgenomen kinderen, bezoekers van palliatieve patiënten en bezoekers van patiënten op de Intensive Care.
  • Een patiënt mag maximaal één persoon meenemen naar het spreekuur op de polikliniek of naar een onderzoek
  • We vragen iedereen die zich grieperig, verkouden of koortsig voelt om het bezoek aan ons ziekenhuis even uit te stellen tot de klachten weer weg zijn.