HEETEN – Het had een heel mooi feestelijk jaar moeten worden voor Fanfare St. Caecilia uit Heeten met de viering van haar 100-jarig jubileum. Een nieuw virus oprukkende vanuit China dacht daar echter anders over. Iedereen is ondertussen doordrongen van de ernst van de situatie rondom COVID-19, en het zal dan ook niemand verbazen dat, mede door de aangescherpte regelgeving van de regering, een groot deel van de geplande feestelijkheden helaas niet door kan gaan.

De volgende onderdelen van het feestelijke programma zijn in ieder geval afgelast; 18 april Oecumenische viering, 16 mei Streetparade, 16 mei Taptoe, en 30 mei muziek op het plein. In de zomermaanden zal worden bekeken hoe de situatie rondom het virus zich verder ontwikkelt. De overige onderdelen van het programma, voor de rest van het jaar, zijn dus nog onder voorbehoud. Houd www.fanfareheeten.nl in de gaten voor updates.

De spectaculaire Streetparade en Taptoe, met medewerking van vele gerenommeerde korpsen, is uitgesteld tot volgend jaar; zaterdag 15 mei 2021.

Vorig artikelBrief van een juf van de basisschool de Zonnewijzer
Volgend artikelAanrijding auto/fiets op de Holterweg in Deventer