DEVENTER – Het Burgerweeshuis houdt de ontwikkelingen rondom het Coronavirus nauwlettend in de gaten en volgt de richtlijnen van het RIVM. Alle evenementen in Nederland met meer dan 100 bezoekers worden verboden. Dit betekent dat de volgende shows van het Burgerweeshuis niet doorgaan:

 • 12-03 Jolie & The Jackalopes
 • 13-03 Thank God it’s Donna
 • 14-03 Eigenzinnig
 • 19-03 Bruut! En Anton Goudsmit
 • 19-03 Kerri Powers
 • 20-03 Salsa Café
 • 21-03 Marley75 Door Rootsriders
 • 21-03 Boogie Nights
 • 26-03 Bouke Zoete
 • 27-03 Bierproeverij Wil Yeast
 • 28-03 Ki/ki & Alternative Alignment

Waar mogelijk gaat het Burgerweeshuis samen met de artiest of organisatie op zoek naar een alternatieve datum. Kaartkopers ontvangen hierover persoonlijk bericht.

Op maandag 26 maart wordt de situatie opnieuw bekeken en dan wordt bepaald, afhankelijk van de geldende maatregelen, wat dit zal betekenen voor de doorgang voor de programma’s vanaf 1 april. Het Burgerweeshuis vraagt begrip voor de grote impact op de organisatie die dit besluit met zich meebrengt en verzoekt bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

Vorig artikelIJsbaan de Scheg gesloten met ingang van 13 maart
Volgend artikelBibliotheek Deventer annuleert activiteiten voor grote groepen