DEVENTER – Volgens aanbevelingen van de landelijke overheid om verdere verspreiding van Coronavirus COVID-19 te voorkomen, heeft de bibliotheek besloten om per direct alle activiteiten voor grote groepen bezoekers te annuleren. Ook sommige kleinere activiteiten worden geannuleerd.

Deze maatregel geldt in ieder geval tot 31 maart 2020. Op de website van de bibliotheek, www.bibliotheekdeventer.nl, kunnen bezoekers actuele informatie vinden over het wel of niet doorgaan van activiteiten. Deze wordt dagelijks bijgewerkt. De bibliotheekvestigingen blijven vooralsnog open.

Oproep bibliotheek: blijf thuis bij milde klachten

De bibliotheek vraagt bezoekers met klachten van verkoudheid, hoesten en koorts thuis te blijven en niet naar de bibliotheek te komen. En mensen die geen klachten hebben extra alert te zijn op het navolgen van de persoonlijke hygiëne.

Inlevertermijn wordt verlengd

Leden die door deze maatregelen hun boeken niet op tijd in kunnen leveren hoeven zich geen zorgen te maken. De bibliotheek verlengt de inlevertermijn van alle middelen automatisch tot 15 april.

Vorig artikelBurgerweeshuis sluit t/m 31 maart haar deuren
Volgend artikelSchipbeek Survivalrun Bathmen gaat niet door vanwege Coronavirus