TWELLO – Op 9 oktober 2020 bestaat Catharina’s Choice in Twello op de kop af 5 jaar. De modezaak voor dames vanaf maat 42 t/m 60  loopt goed. Onderneemster Ina Visser is er trots op, maar de weg ernaar toe is niet altijd even gemakkelijk geweest. “Ik en mijn man zijn ondernemende types, maar mijn volledige kracht heb ik pas ondervonden toen ik voor mijzelf startte”, vertelt de eigenaresse.

Na een studie in de zorg verhuisde zij naar het gemoedelijke Twello. “Dat was een leuke carrière, want ik ben een echt mensen mens en wil graag klaar staan voor anderen”, aldus Ina. Maar uiteindelijk kwam ook aan deze periode een einde. De vraag wat nu, werd snel beantwoord doordat de zaak aan de Duistervoordseweg op haar pad kwam. De stap om als ondernemer verder te gaan bleek een schot in de roos.

Ina’s roepnaam Catharina werd onderdeel van de nieuwe naam van de onderneming. “Door mijn levenservaring kan ik mijn klanten een goed luisterend oor bieden. Ik neem hen serieus en adviseer oprecht. Daarnaast is de kleding in mijn zaak voor 80% van de dames van toepassing. Vandaag de dag is maat 42 namelijk een heel gangbare maat. Maat 38 of kleiner is een uitzondering“
“Het ondernemerschap doet mij veel goed. Ik leer iedere dag! Maar het allerbelangrijkste is dat ik mijn eigen koers kan varen en 100% mijzelf mag zijn.”

Catharina’s Choice, Duistervoordseweg 9a, Twello, 0571 280357. www.catharinaschoice.nl

Vorig artikelWeerbericht dinsdag 10 maart
Volgend artikelHulp gezocht bij aanleg blotevoetenpad voor de Heihoeve op vrijdag 13 maart