LETTELE – Werk Leer Centrum De Heihoeve, een biologische zorgboerderij van Dimence in Lettele zoekt hulp bij het aanleggen van een blotevoetenpad. Op vrijdag 13 maart kunnen geïnteresseerden meedoen via de vrijwilligersactie NLdoet van het Oranje Fonds.

Ervaar hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn en kom helpen met het aanleggen van het pad of het plaatsen van hekjes, borden en verschillende natuurlijke obstakels. Het is handig om oude kleren (overall) te dragen en zelf werkschoenen, werkhandschoenen etc. mee te nemen. Er is gereedschap aanwezig. Koffie en een goede kom biologische soep staan voor alle helpers klaar.

Vrijwilligers kunnen aan de slag tussen 08.30 en 16.30 uur. Locatie: Spanjaardsdijk 86, Lettele. Vooraf aanmelden via 0570 551 570.

De Heihoeve
Aan de rand van Lettele ligt een idyllische boerderij uit 1908: de Heihoeve. De Heihoeve is één van de Werk Leer Centra van Dimence waar mensen met psychische problemen in hun eigen tempo werken aan hun herstel. De Heihoeve is een ecologisch land- en tuinbouwbedrijf en heeft als doel om mensen met psychiatrische problemen een zinvolle dagbesteding te bieden. Voor sommige mensen kan het een opstapje zijn naar betaald werk in de toekomst. Uiteraard worden ze daarbij zo goed mogelijk begeleid.

NLdoet
Het Oranje Fonds organiseert jaarlijks samen met duizenden organisaties in het land NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Alle hulp wordt heel erg gewaardeerd!

Vorig artikelCatharina’s Choice heeft mode van maat 42 t/m maat 60
Volgend artikelOud gemeentehuis in Schalkhaar wordt weer zorginstelling