DEVENTER – In deze bijzondere tijd moeten we elkaar een beetje extra helpen! Vanwege het coronavirus zijn veel mensen aan huis gebonden en restaurants zijn gesloten. Deventer ondernemers slaan de handen ineen met een creatieve oplossing:

Heb je thuis iets nodig uit de winkel of zin in lekker eten? De Deventer Binnenstad komt naar je toe! Winkels en restaurants bezorgen bij jou thuis. Om mensen die thuis zitten te helpen, om voorraden niet te hoeven weggooien en om de inkomstenverliezen van ondernemers te verkleinen.

Heb je thuis iets nodig uit de winkel of zin in lekker eten? De Deventer Binnenstad komt naar je toe!
Kijk op: www.bezorgenindeventer.nl voor deelnemende winkels en restaurants.

Hoe werkt het?

  • Ga naar bezorgenindeventer.nl
  • Kies uit winkels of horeca en bekijk welke ondernemer aanbiedt om de producten, eten of drinken bij je thuis te bezorgen.
  • Via de website, telefonisch of via mail kun je bestellen bij de ondernemers.

Er komen dagelijks nieuwe aanbieders bij!

Winkels binnenstad ook gewoon open
Heb je geen gezondheidsklachten en iets nodig uit de winkel? De winkels zijn gewoon open! Je bent van harte welkom in de winkel. We vragen iedereen wel om de hygiëneregels van het RIVM daarbij in acht te nemen. Sommige winkels passen hun openingstijden aan, dus check voordat je op pad gaat even het meest actuele nieuws op de homepage van: www.deventer.info.

Vorig artikelFestiviteiten Paasvuur Schalkhaar afgelast
Volgend artikelToekomstmuziek in het burgerweeshuis op 20 maart 2021