DEVENTER – Het zijn rare tijden waarin we het in ieder geval t/m 6 april zonder concert of festivals moeten doen. Het kabinet heeft ingrijpende maatregelen genomen tegen het Coronavirus en het ziet er naar uit dat het einde voorlopig nog niet in zicht is. Niet leuk en teleurstellend maar voor ons staat een ieders gezondheid en het maatschappelijk belang voorop. Dit betekent de komende tijd ook geen concerten of dance-avonden in het Burgerweeshuis.

Het is op dit moment onzeker om artiesten vast te leggen en nieuwe shows aan te kondigen. Corebusiness van het Burgerweeshuis is o.a. artiesten boeken, een speelplek bieden en daar tickets voor verkopen. Ook in de toekomst wil het dat podium blijven bieden aan al die muzikanten die het op dit moment zo moeilijk hebben. Vandaar dat ze nu iets verder vooruit kijkt. Over exact een jaar, 20 maart 2021, organiseert het Burgerweeshuis ‘Toekomstmuziek’. Een concertavond die samen met de Burgerweeshuis bezoeker wordt ingevuld. Kaartkopers mogen meedenken over het programma.

Tickets: https://burgerweeshuis.stager.nl/web/tickets/427510

Als je lid wordt van de ‘Club van de Toekomst’ van het Burgerweeshuis ontvang je een gratis ticket voor Toekomstmuziek op 20 maart 2021

Vorig artikelDe Deventer Binnenstad komt naar je toe!
Volgend artikelwww.betermetjeburen.nl brengt vraag en aanbod in de Deventer wijken samen