vrijdag, 12 juli 2024

De vlag mag uit op jouw lokale bevrijdingsdag

DEVENTER – Het coronavirus vraagt veel van ons land. Op het moment dat we stil staan bij het feit dat we 75 jaar in vrijheid leven, zijn we juist in onze vrijheid beperkt.

Tegelijkertijd zien we saamhorigheid, mensen letten op elkaar en iedereen die op dit moment zijn nek uit kan steken helpt mee. Samen staan we sterk en dat is waar vrijheid om draait. Vrijwel alle evenementen in Overijssel zijn afgelast, toch kunnen we stil staan bij 75 jaar vrijheid. Daarom deze oproep:

Hang op jouw lokale bevrijdingsdag de vlag uit!
Maak je een foto? Deel je foto met jouw vrijheidswens op Instagram of Twitter met #overijsselviertvrijheid. Zo vieren we samen, maar op afstand de vrijheid. Onder alle inzenders verloot RTV Oost elke dag toegangskaarten voor het Memory Vrijheidsmuseum in Nijverdal. De mooiste selfie met vrijheidswens wint een rondvlucht boven Overijssel zodat je het ultieme gevoel van vrijheid kunt ervaren.

Wil je weten wat jouw lokale bevrijdingsdag is? Kijk dan op onze website: overijsselviertvrijheid.nl

Vorig artikelD.V.V. Go-Ahead Deventer op zoek naar uitbreiding kader
Volgend artikelAZC Schalkhaar moet meer aan voorlichting corona doen aldus inwoners
error: Content is beschermd!!!