DEVENTER – Deventer radio zit niet stil. Iedere ochtend van 06.00 tot 09.00 uur is de ochtendshow “Schoppema schopt je je bed uit” bezig om zoveel mogelijk informatie te verstrekken over het Corona virus. Zo werd er gebeld met o.a. het Deventer ziekenhuis, Rogier Stappers van de Flint basisschool, autorijschool Rene Smoors, SPAR supermarkt eigenaar Martijn ten Berge en meer. Allemaal hadden zij hun eigen verhaal.

Vrijdag 20 maart wordt de ochtendshow verlengd tot 12 uur. Iedereen in Deventer die iets wil vertellen over zijn winkel, goede doel actie, creatieve idee binnen zijn bedrijf, kan zijn woordje doen. Dit zal alleen telefonisch zijn omdat vanwege besmettingsgevaar er geen gasten mogen komen in de studio.

Oproep aan alle bedrijven, stichtingen, lokale initiatieven, meld je aan via de de Drtv whats app. Laat je naam en telefoonnummer achter waar je te bereiken bent vrijdag tussen 06.00 en 12.00 uur. Wellicht wordt de uitzending live uitgezonden via Deventer televisie.

Het whats-app nummer is 06-14040298, telefoon studio 0570-211000

Vorig artikelGeen Repair Café tot en met 6 april
Volgend artikelBurgemeester König: `Pas goed op uzelf` (video)