DIEPENVEEN – Ook repaircafé Werkplaats31@ houdt zich aan het beleid van de Nederlandse Overheid en is niet geopend op 28 maart. Repair Café International adviseert Repair Cafés wereldwijd om de komende weken geen repareer bijeenkomsten te houden. Op die manier willen we de verspreiding van het coronavirus helpen beperken. Voor Nederlandse en Belgische Repair Cafés geldt het advies in elk geval tot en met 6 april.

Maatregelen van de overheid
Het advies past in het beleid van de Nederlandse en Belgische overheid tegen verspreiding van het virus. Nederland nam op 12 maart maatregelen en breidde die op 15 maart verder uit. In België zijn sinds 13 maart noodmaatregelen van kracht.

Thuis repareren
Repair Café International wenst iedereen de komende weken veel sterkte. “Wie zich gezond voelt, kan thuis natuurlijk gewoon doorgaan met repareren”, aldus directeur Martine Postma. “Laten we hopen dat het snel ook buitenshuis weer kan, in de duizenden Repair Cafés ter wereld.”

Vorig artikelZwaar ongeval na politieachtervolging bij Deventer
Volgend artikelDeventer radio maakt vrijdag extra lange ochtendshow tot 12 uur speciaal voor ondernemers