BATHMEN – Op maandagavond 6 april  is het weer zover. De trainers van Loopsport ABS Bathmen zijn er klaar voor, jij ook?  De jaarlijkse hardloopcursus voor deelnemers vanaf 16 jaar en ouder gaat weer beginnen in Bathmen. De trainingen worden geleid door de trainers van de verschillende ABS-loopgroepen, zodat elke training door twee ervaren trainers wordt gegeven.

Hardlopen doe je samen. Als het bijv. regent zorgen je loopmaatjes voor een goede stok achter de deur. Daarnaast is samenlopen veel gezelliger en het motiveert je om net een stap harder of verder te zetten. En wat doet hardlopen met je lichaam? Nou, je humeur en je conditie verbeteren. Maar niet alleen dat. Je krijgt meer spieren en minder vet, je lijf verbrandt calorieën en je longinhoud neemt toe. Kortom alleen maar voordelen, dus waar wacht je op?

In 24 trainingen gedurende 12 weken coachen, ondersteunen en motiveren de trainers de deelnemers. Na deze 12 weken sluiten we af met een 5 km loop, voor ieder in eigen tempo!

De trainingen zijn op de maandag- en vrijdagavond van 19.30-20.30 uur. De trainers besteden veel aandacht aan loopscholing, blessurepreventie en het opbouwen van een goede conditie. De drempel is laag en plezier is de basis. De kosten bedragen € 50,–. Ben je al lid van Loopsport ABS Bathmen en wil je na een blessure weer opstarten, dan betaal je maar € 35,–.

Loop je al minimaal 5 km? Dan kun je instromen in één van de hardloopgroepen van ABS. Elke hardloopgroep heeft een eigen identiteit. Meer informatie vind je in het overzicht van alle trainingen op de website: www.loopsport.absbathmen.nl.

De start is op maandag 6 april 2019 vanaf manege ’t Ruiterkamp, Koekendijk 20 in Bathmen. Het maximumaantal deelnemers van de startgroep is 30, dus wacht niet te lang, want vol is vol!

Twijfel niet langer en geef je op door het sturen van een e-mail aan loopsportabsbathmen@gmail.com.

Vorig artikel75 jaar Vrijheid met Jan Vayne & Jan Wolfkamp
Volgend artikelDynamite-Deurzakkers organiseert dansfestival na dertien jaar