OKKENBROEK – Al een heel aantal jaren zijn ze achter de schermen druk geweest met het realiseren van een nieuw plein. Daar zijn al heel wat uurtjes in gaan zitten. Overleg met de kinderen, jongeren en andere dorpsbewoners over wat de wensen zijn maar ook hoe we het voor het hele dorp aantrekkelijk kunnen maken. En dat is gelukt!! Ze hebben tot hun blijdschap de aanvraag bij Leader van de provincie Overijssel toegekend gekregen, een geweldig bedrag waarmee ze het laatste stuk van de financiering rond hebben.

Het nieuwe plein heeft veel mogelijkheden voor jong en oud. Er komt een Koersbalveld, jeu de boules, volleybalveld, klimmuur en diverse nieuwe uitdagende en aantrekkelijke toestellen. Maar niet te vergeten ook de ontdektuin met veel struiken en planten voor insecten en diertjes…maar ook natuurlijke verstopplekjes. En een waterpomp die ook weer is aangesloten op de hemelwaterafvoer.

Dit betekent dat er gestart kan worden!  En wel op de zaterdagen 21 en 28 maart en 4 april. Wat men zelf kan doen gaan ze ook zelf doen. En daarom zou het heel fijn zijn als er vrijwilligers zijn die hierbij willen helpen; dus draagt u/ je het plein een warm hart toe kom gezellig helpen, voor koek en zopie wordt gezorgd! En wat is er nu mooier om met elkaar voor elkaar te werken. Het hele dorp plezier van het buurtplein, da’s pas fijn!

Alle helpende handen zijn welkom, meld je aan bij jolanda.hoornenborg@gmail.com

Vorig artikelWethouder De Geest ontvangt adviesrapport Sportvoorzieningen Bathmen 2020-2040
Volgend artikelBoekpresentatie “Beroofd volgens de regels” op 8 maart a.s. bij Praamstra