vrijdag, 12 juli 2024

IJsseltheaterfietstocht 2020 afgelast door corona-crisis

FOTO: Jan Leerink

DEVENTER – In verband met de ontwikkelingen rond de corona-crisis en de restricties van overheidswege, heeft het bestuur van Stichting Theater Langs de IJssel, in overleg met de projectleider, besloten de IJsseltheaterfietstocht die gepland stond op 30 en 31 mei 2020 niet door te laten gaan. De onzekerheid is te groot ook gezien de vele deelnemers die tot de meer kwetsbare groep behoren.

De organisatie stond op het punt om contracten af te sluiten en financieel zouden zij daar niet meer geheel onderuit kunnen. De stichting zou daarmee in zwaar weer kunnen komen. Projectleider Arie Hemmen en de bestuursleden betreuren het besluit maar het is overmacht. Hemmen: “Het is niet verantwoord het evenement nu door te zetten. We zullen ons gaan richten op het Anton Pieck Winterfestijn in december en alvast een start maken met de plannen voor een IJsseltheaterfietstocht 2021. Er komen immers weer andere tijden, ook al kan dat nog even duren.”

Vorig artikelGeen publieke vieringen in het weekend in de Deventer kerken
Volgend artikelNieuwe bomen geplant in de Plantweerd
error: Content is beschermd!!!