DIEPENVEEN – Het leek de leden van het Dorpenplatform, Hennie Peters en Jasper Smid, leuk om samen met de schoolkinderen de ouderen in Sparrenheuvel een hart onder de riem te steken in deze lastige tijd. Samen met Mia Stokman van het Knutselatelier in Diepenveen bedachten zij iets leuks voor de kinderen om te knutselen.

Iedereen blij! De kinderen lekker aan de slag, zodat de ‘thuisleerkrachten’ ook even rust hebben. Het resultaat is een mooi Paaspresentje voor de ouderen in Sparrenheuvel, met een leuk persoonlijk briefje of tekening.

Er zijn 104 pakketjes, gelijk aan het aantal bewoners, gemaakt door Mia; vind je het leuk om iets leuks te knutselen voor de lieve bewoners van Sparrenheuvel, vul dan snel het formulier onderaan dit bericht in! Er zijn 104 pakketjes, OP = OP. Vul uiterlijk 31 maart het formulier in.

Als je je hebt opgegeven (en bij de eerste 104 hoort) wordt het pakketje gratis bij je thuis bezorgd op 2 april; hiervoor zoeken we nog tien lieve vaders of moeders die allemaal tien pakketjes willen bezorgen. Een mooi initiatief, mogelijk gemaakt door WijDeventer en Mia’s Knutselatelier.

Als het knutselwerkje klaar is, kun je het pakket achterlaten op de tafel voor Sparrenheuvel, onder de luifel bij de ingang. Let op: inleveren uiterlijk 8 april, tussen 10:30 – 17:00 uur.

Heb je vragen over deze actie?
Jasper Smid, 06 28618791
Hennie Peters, 06 51232587

Er zijn veel mogelijkheden om te helpen met (financiële) ondersteuning vanuit WijDeventer. Of het nu gaat om een plannetje voor groen in je straat, een feestelijke of leerzame activiteit voor je buurt of een plan om elkaar als buren te helpen, WijDeventer is het adres!

Vorig artikelAlbert Heijn binnenstad sluit 1 uur eerder
Volgend artikelSpecial Olympics 2020 afgelast