COLMSCHATE –  Op woensdagmiddag 25 maart is er in Gemeenschapshuis De Kuip een modeshow. De modeshow wordt georganiseerd door Lanco Mode uit Schalkhaar in samenwerking met De Kuip. De doelgroep voor de modeshow zijn senioren.

De seniorenmode winkel is gevestigd in Schalkhaar. De gehele collectie seniorenmode is hier aanwezig. Tijdens deze middag wordt een deel van de collectie getoond in De Kuip, zowel dames- als herenmode. Voor de senioren dames is er een klassieke en vlotte lijn. U kunt naar hartelust kiezen uit kleurrijke shirts, truien en broeken. Jassen met vrolijke dessins en eigentijdse poloshirts. Ook in de klassieke collectie heeft u genoeg keuze, zo bieden wij u blouses, rokken, pantalons, jassen, poloshirts en truien. De klassieke collectie bestaat uit comfortabele kleding met uitstekende pasvormen. De kleding wordt gemaakt van elastische stoffen gecombineerd met natuurlijke stoffen als katoen en viscose.

De middag begint om 14 uur en duurt ongeveer tot een uur op 17. De toegang tot de modeshow is gratis. Gemeenschapshuis De Kuip is te vinden aan de Bloemendalsweg 1b in Colmschate. Meer informatie via www.de-kuip.nl of 0570-651410.

Vorig artikelNieuw parkeervergunningssysteem gemeente Deventer
Volgend artikelConcert “All-Night Vigil” door Deventer Vocaal Ensemble