DEVENTER – De gemeente heeft een nieuw digitaal parkeervergunningssysteem. De parkeerpasjes zijn niet meer nodig (met uitzondering van de passen voor de garageabonnementen). Controleren of iemand een geldige vergunning of jaarkaart heeft, kan dan door het scannen van het kenteken.

Bewoners
Parkeervergunninghouders ontvangen deze week (week 11) een brief over het nieuwe parkeervergunningssysteem. Hierin wordt uitgelegd hoe het nieuwe systeem werkt en wat zij moeten doen. De brief is ook een uitnodiging voor instructieavonden. Daar helpen we hen op weg in het systeem.

Bedrijven
Bedrijven die een parkeervergunning hebben, worden later deze maand geïnformeerd. Ook voor hen worden instructieavonden georganiseerd.

Meer over het nieuwe parkeervergunningssysteem en de instructieavonden leest u op www.deventer.nl/pvs. Hier vindt u ook de antwoorden op de meestgestelde vragen.

Vorig artikelOud gemeentehuis in Schalkhaar wordt weer zorginstelling
Volgend artikelModeshow door Lanco Mode voor senioren in De Kuip