DEVENTER – Het inloopkoor All for Joy in Deventer op 3 april 2020 kan helaas i.v.m. het coronavirus niet doorgaan. Wel is er een ander mooi zanginitiatief, waar iedereen thuis aan kan deelnemen, waar je ook bent.

Wat prachtig waren die beelden van de zingende mensen in Italië! Wat zou het heerlijk zijn als we ook in Nederland nu samen zouden kunnen zingen, ondanks de maatregelen rondom het coronavirus. Bij elkaar komen om samen in een grote groep te zingen zit er voorlopig niet in, maar zingen is natuurlijk wel heel erg fijn! Daar is iets moois op bedacht! Op 23 maart en 1 en 3 april kun je meezingen via de computer. Je hebt er verder niets voor nodig dan je eigen stem en een computer met geluid. Ik maak een live-video van liedjes die ik samen met een groepje van 5 zing. En iedereen die wil, kan meekijken en meedoen. De live video vind je op bovenstaande data vanaf 20.00 uur tot ongeveer 21.30 uur op www.facebook.com/Vrijuitzingen/. Het kost u niets.

De nummers die we gaan zingen zullen vooral bestaan uit canons en eenvoudige korte nummers van over de hele wereld die je snel mee kunt zingen. Soms zullen we een popnummer zingen. Wil je de teksten vooraf hebben, dan kun je deze gratis downloaden. Kijk voor meer informatie op www.piovocaal.nl/contact.

Vorig artikelVanavond “Light The Sky” voor de helden van onze samenleving ook in Deventer te zien
Volgend artikelBBKK verplaatst EtalageKunstRoute naar augustus