DEVENTER – Zondagavond tussen 20.00 en 20.30 uur is er landelijke lichtshow i.v.m. een eerbetoon aan alle mensen die nu strijden voor en tegen corona. Fraizle uit Schalkhaar zal in de gemeente Deventer hier aan deelnemen. Mocht u dit lichtspel willen aanschouwen dan kunt u dit zien zondagavond tussen 20.00 en 20.30 uur. Dit zal zich buiten afspelen.

Afgelopen weken zijn er harde klappen gevallen in onze evenementenindustrie door de uitbraak van het COVID-19 virus. Ookal zijn dit economisch zware tijden, de gezondheid van ons allemaal blijft voorop staan. De afgelopen week zijn er een aantal solidariteitsacties gedaan om de helden van de samenleving, de mensen die keihard aan het werk zijn om ons zo veel mogelijk van dienst te zijn in deze crisis een steuntje in de rug te geven.

Ook wij kunnen een solidariteitsactie ondernemen. Ik stel voor om a.s. zondag (22 maart) met z’n allen vanaf 20:00 tot 20:30 uur een fixture (bijvoorbeeld een movinghead) vanuit de opslag in de lucht te laten schijnen om solidariteit te tonen. Voor degene die keihard aan het werk zijn en degene die door deze crisis een steuntje in de rug verdienen.

Vorig artikelColumn Erik Langs de Lijn: De ware mens
Volgend artikelMooi zanginitiatief voor iedereen thuis